Υγρά Αναπλήρωσης

Νέο
BLACKOUT OUTLAW Geronimo 30ml

Αυθεντική καπνική γεύση που εξισορροπείται τέλεια με τους ψημένους ξηρούς καρπούς και την ψημένη καραμέλα. Θα σας κερδίσει από την πρώτη στι..

Νέο
BLACKOUT OUTLAW Gipsy 30ml

Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε volume στο ραδιόφωνο! GIPSY KINGS σε ρυθμους FLAMENGO κ' SALSA! Νιώστε την κλασσική γεύση αμερικάνικου καπνού με υπέ..

Νέο
BLACKOUT Colours Hybrid 30ml

Τα ετερώνυμα ελκονται....όχι μόνο στο μάθημα της φυσικής αλλά και στο σχολείο...της ζωής! Ναι, ναι παραδεχτείτε τό! Πάντα μας αρέσει αυτό πο..

Νέο
BLACKOUT Matrix Agent 30ml

Η ομάδα της BLACKOUT είναι έτοιμη να αποκαλύψει την πραγματικότητα  του MATRIXΤότε εμφανίζονται  οι  Agent ,φορούν τα μαύρα κ..

Νέο
 BLACKOUT Matrix Dozer 30ml

Οι μηχανές  με τους ανθρώπους βρίσκονται σε μάχη.Ο Dozer ζητάει την βοήθεια της BLACKOUT.Στο εργοστάσιο δουλεύουν πυρετωδώς και η λύση ..

Νέο
BLACKOUT Matrix Cypher 30ml

Ο CYPHER είναι ένας από τους κρυφούς ανταγωνιστές της BLACKOUT θέλει να κλέψει την μυστική συνταγή για να μπορέσει να ξαναμπεί στο MATRIX.Πα..

Νέο
BLACKOUT Matrix Tank 30ml

O TANK οδηγός του hovercraft περιμένει το πλήρωμα να βγεί απο το MATRIX.Όμως οι agents τους έχουν αιχμαλωτίσει ο TANK ζητάει την βοήθεια της..

Νέο
Blackout Flavor Shot Be My Valentine 30ml

Γεύση βελούδινη, γεύση αναπάντεχη, γεύση δυνατή και αποτέλεσμα μοναδικό!Γλυκιά πολύ γλυκιά! φράουλα με σοκολάτα γάλακτος = έρωτας παντοτινός..

Νέο
Blackout Tabac Virginia Flavorshot 60ml

ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΠΝΟΣ VIRGINIA, ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΦΗ...

Νέο
Blackout Tabac Sahara Flavorshot 60ml

ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ CHEESECAKE ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΤΜΙΣΜΑΤ..

Νέο
Blackout Tabac Maxx Flavorshot 60ml

ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...

Νέο
Blackout Tabac Strike Flavorshot 60ml

ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ...

Εμφάνιση 1 έως 12 από 316 (27 Σελ.)